Pearson VUE NOVA IACBE

default teaser

Gebouw en faciliteiten

Sinds October 2010 beschikt FHR School of Business over een hyper modern complex aan de Burenstraat 23 in het hartje centrum van Paramaribo. Het gebouw is 7 dagen in de week geopend voor studenten op vertoon van hun studentenpas.

FHR School of Business beschikt over een studentencafé. Een plek, waar de student in een ontspannen, academische sfeer met collega-studenten afspreekt om aan een opdracht te werken onder het genot van een kopje goede koffie en een gezond tussendoortje. Het gebouw beschikt tevens over een prachtige tuin en binnenplein met diverse zitplekken. Evenals op andere plekken van het gebouw kun je in het studentencafé en op het plein gebruik maken van wireless internet. Ook een copie center is gevestigd in het gebouw, waar studenten terecht kunnen voor uitprinten, kopiëren en inbinden.

FHR School of Business heeft twee ruim ingerichte ICT-lokalen met 34 werkplekken en een servicedesk. De lokalen kunnen worden gebruikt voor ICT-gerelateerde colleges en zijn verder vrij te bezoeken door FHR studenten.
De servicedesk en de computerwerkplekken zijn beschikbaar van:
Maandag t/m vrijdag: 08:00u - 21:00u
Zaterdag: 08:00u - 12:00u
Zon- en feestdagen gesloten.

Elke student krijgt een eigen e-mailadres en toegang tot een digitale leeromgeving, waaronder Blackboard. Tevens krijgt elke student een studentenpas ter identificatie. De studentenpas biedt ook korting bij verschillende bedrijven in Suriname.